Leerling schade hersteller

Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen is ruim 35 jaar werkzaam als universeel schadeherstelbedrijf.

Schadeherstel achterhoek

Gevestigd in Doetinchem, voeren wij schadeherstel uit voor vele klanten in de regio Achterhoek. Door onze kennis en ervaring zijn wij specialist in totale autoschade. Naast de reparaties voor totale autoschade zijn wij ook al jaren het bedrijf voor snelle ruitreparatie en ruitvervanging.

Gerenommeerd schadeherstelbedrijf

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd schadeherstelbedrijf in de omgeving van Doetinchem. Wij vinden het belangrijk dat de schade aan uw auto op uitstekende wijze wordt verholpen en wij streven hierbij een zo goed mogelijke service na. Om deze reden zijn we aangesloten bij de FOCWA. Hierdoor voldoen we aan hoge kwaliteitseisen voor schadeherstel en bieden we een optimale dienstverlening.

Schadeherstel met oog op de toekomst

Autorijden kost veel brandstof en dit is van invloed op het milieu. Ook veroorzaakt gemiddelde schadereparatie en onderhoud veel CO2 uitstoot. Echter hechten wij veel waarde aan het milieu en met gebruik van milieuvriendelijke middelen en een zo laag mogelijk verbruik van grondstoffen, proberen wij milieuschade zoveel mogelijk te beperken. Bij schadeherstel zoeken we voortdurend naar duurzame oplossingen, gebruiken we geen middelen met vervuilende bestandsdelen en gebruiken we milieubesparende reparatiemethodes.

Erkend-Duurzaam-Schadeherstel-Frits-Bloemen

Duurzaam repareren

Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen is altijd in beweging als het gaat om het volgen van de markt, scholing en nieuwe methodes en materialen. Duurzaam repareren is één van de kenmerken binnen ons bedrijf. Dit maakt dat wij autoschade duurzaam repareren om de CO2 uitstoot bij schadeherstel zoveel mogelijk te verminderen. Op deze manier dragen we bij aan milieuvriendelijker schadeherstel waarmee we ons onderscheiden van vele andere schadeherstelbedrijven. Door objectieve beoordeling en duurzaam repareren bent u als klant ervan verzekerd dat schade bij Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen op de juiste wijze wordt hersteld. Het kiezen voor het duurzaam repareren brengt geen extra kosten met zich mee. Sterker nog, door het toepassen van milieuvriendelijke methodes kunnen juist kosten voor u als klant worden bespaard. Duurzaam repareren betekend kijken naar de toekomst zodat de jongere generatie net als ons kan leven in een gezond milieu.

Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen is voorkeurreparateur van o.a.:

Locatie

Fabriekstraat 20b
7005 AR Doetinchem

Telefoon

0314-340637

Whatsapp

+31314340637

Stuur ons een bericht

Frits Bloemen Autoschadeherstel