Schade verhalen

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen. Helemaal gratis voor alle relaties van A.A.S. Autoschade. Dus ook voor u!

Laat ons het regelen!
Om deze dienst aan te bieden, werkt A.A.S. samen met een gerenommeerde partij die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade. Het proces kunt u zelfs volgen via deze website. Omdat we graag alles transparant houden. Uiteraard zijn er wel voorwaarden verbonden aan deze gratis dienst, klik hier voor het inzien van deze voorwaarden.

Schade verhaald?
Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaalsaktie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

Interesse?
Meld uw schade eenvoudig door op de onderstaande “Maak een afspraak” button te klikken.

Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen is voorkeurreparateur van o.a.:

Autoschade herstel Doetinchem 

Afspraak = Afspraak

Bel ons vandaag nog voor een afspraak

Frits Bloemen Autoschade