Gecontroleerd & Gecertificeerd

Autoschade Frits Bloemen werkt met jaarlijks gecontroleerde en certificeerde apparatuur volgens de wettelijke eisen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen vanwege de wettelijke eis maar zeker net zo belangrijk is dat ons team met de beste en veiligste apparatuur werkt om uw auto of caravan in perfecte staat aan u af te kunnen leveren.

Voor uw veiligheid wordt er tegenwoordig met de meest uiteenlopende staalsoorten gewerkt waarvoor andere kennis en apparatuur vereist is. Autoschade Frits Bloemen heeft dit alles in huis. Ons team is goed geschoold en jaarlijks worden er nieuwe cursussen gedaan, waardoor nieuwe kennis verworven wordt en worden reeds behaalde cursussen opgefrist. Hiervoor worden branchegericht cursussen gegeven door de opleidingsinstituten voor de carrosseriebranche. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de diverse las- en spuitopleidingen.

Zo kan ons team elke nieuwe of oude auto of caravan gemaakt van alle soorten materiaal, dus ook die van u, op de juiste manier behandelen. Natuurlijk leven wij ook de milieueisen zeer nauwkeurig na. Onze kleinkinderen moeten immers ook nog steeds kunnen genieten van de wereld zoals wij dat doen. Wij spuiten met een watergedragen lakkensysteem waardoor wij garant staan voor een milieubewuste omgeving. Natuurlijk is dit niet het enige wat wij voor het milieu doen of hebben gedaan, maar het is wat ons betreft wel een goed voorbeeld wat andere zouden moeten volgen.

Nieuw: ADAS Kalibratiesysteem

Frits Bloemen Autoschadeherstel heeft ervoor gekozen om de kalibratie-procedures van de autofabrikant te respecteren. De meeste OEM’s gaan bij de kalibratie uit van de hartlijn van het voertuig en dit heeft een aantal voordelen. Als de auto met een bumper een paaltje raakt, hoeft niet meteen de hele auto opnieuw uitgelijnd te worden om de camera te kalibreren, maar alleen de camera gekalibreerd te worden. Een ander voordeel is dat als de auto na het wegrijden uit de werkplaats een stoeprand raakt, de camera kalibratie nog steeds in orde is.

Bekijk onderstaande uitleg 

Locatie

Fabriekstraat 20b
7005 AR Doetinchem

Telefoon

0314-340637

Whatsapp

+31314340637

Stuur ons een bericht

Frits Bloemen Autoschade